#DigitaalNabijKnippenOmTeVerbinden071 14 april – 23 mei 2020

De kappers zitten sinds 17 maart 2020 met hun handen in hun eigen haar in plaats van in jouw haar. Kapsalons gesloten. En voor Leiden: geen KnippenOmTeVerbinden071.

Vandaar dat we je van 14 april tot en met 23 mei óók uitnodigen de kappers Digitaal Nabij te zijn.

Post op Instagram of Facebook jouw haarfoto als steuntje in de rug voor hen: bloemen in je haar geven je haar een sprankeling; een pet of hoed als sieraad voor je haar; opgestoken of getoupeerd is je haar weer toonbaar. Een strik, speld, band, klem of doek brengen model in je haardos. Met een vlecht, kuif, hanenkam of kortgeschoren kun je natuurlijk ook voor de dag komen…

Kortom: jouw haarfoto mèt hashtag #DigitaalNabijKnippenOmTeVerbinden071 is een steuntje in de rug voor de kappers en alle Leidse Haardossen snakkend naar een Leidse kapsalon!

De kappers blij dat wij aan hen denken. Door jouw post krijg je wellicht tips/ideeën. Die leveren weer nieuwe posts op! #DigitaalNabijKnippenOmTeVerbinden071

IN 2021 IS IEDEREEN HOPELIJK WEER LIVE IN DE KAPSALONS ERBIJ! #KnippenOmTeVerbinden071

WAT IS LEIDSE KAPPERS KNIPPEN OM TE VERBINDEN?

Tijdens Leidse Kappers Knippen Om Te Verbinden besteden Leidse Kappers sinds 2019 aandacht aan een Inclusief Leiden, m.n. voor mensen met een langdurige psychische aandoening. De bewustwording dat ook zij willen en kunnen meedoen in onze samenleving vraagt aan ons allemaal aandacht. Een samenleving waarin iedereen mag meedoen, waarin iedereen er echt toe doet blijft ieders belangstelling vragen.

Professionals, ondernemers/werkgevers, bestuurders, organisaties, mensen uit de doelgroep proberen in hun dagelijks werk er het beste van te maken. Vaak met blinddoek op. Weten ze beter? Kunnen ze anders?

Een gesprek hierover in de kappersstoel levert – met een beetje geluk – nieuwe ideeĂ«n en inzichten op! Maar bovenal een wederzijds moment van erkenning, me gehoord voelen als ondernemer, professional, ervaringsdeskundige, burger in mijn betrokkenheid bij dit gespreksonderwerp. Want als het jou overkomt, wil je toch dat de samenleving er klaar voor is?

Deelnemende kappers: De kapperszaak van…Rob, Basalt Revalidatie Wassenaarseweg 501; Kapsalon Hairulez, Herenstraat 85; Heerenkapsalon Eric, Ketelboetersteeg 29; Kapper Inge, Langebrug 30; Dames- en Heren kapper ‘Tis Tijd’, Lange Mare 42; Yasmine’s Haarstudio, Rooseveltstraat 2R.

#KnippenOmTeVerbinden071 @pfsamenwerken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.